Boek het leukste moordspel van Nederland

Speel het leukste moordspel zelf met uw familie, vrienden of collega’s. De MoordCruise staat garant voor een bijzondere en spannende avond. U kunt kiezen uit vele arrangementen op moordlocaties in Nederland en België, met of zonder diner.

Moord arrangementen

De MoordCruise is te reserveren vanaf 10 personen. All-in arrangementen zijn beschikbaar vanaf €59,50 per persoon. Eventuele bijkomende locatiekosten zijn afhankelijk per locatie en arrangement.

 

Reserveer de MoordCruise

U kunt uw MoordCruise reserveren door het onderstaande contactformulier in te vullen. Geef zoveel mogelijk u wensen aan op het formulier.
Heeft u vragen? of wilt u meer informatie ontvangen, geef dit aan op het contactformulier, of maak gebruik van onze Live chat. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij wensen u alvast een moordavond toe!  Het betreft een

  Aanvraag geheim houden?

  Drankarrangement

  Moordcruise gevonden via?

  Keuze moordlocatie

  De MoordCruise kan worden georganiseerd op bijzondere locaties zoals kastelen, landhuizen en andere uiteenlopende horeca locaties. Op deze site ziet u een selectie van moordlocaties. Op verzoek kunnen wij de MoordCruise op uw eigen locatie verzorgen of zelfs bij u thuis, met of zonder catering.

  Het scenario

  U bevindt zich op het achterdek van decadent jacht, waar het diner zal plaatsvinden. Uw gastheer is sinds de vorige avond verdwenen. Plotseling vliegt er een helikopter van de Jamaicaanse politie over… Uw gastheer is aangespoeld, u bent allen verdacht van moord. Een onderzoek wordt ingesteld en niemand mag het schip verlaten tot de moordzaak is opgelost. Via geluidsfragmenten, spelkaarten en aanwijzingen van onze begeleiding beleeft u de spannendste Cruise ooit. Onder u bevindt zich de moordenaar.

  Waarom kiest u voor De Moordcruise?

  • De moordcruise heeft meer dan 100.000 getuigen
  • Is te boeken op meer dan 100 locaties in Nederland en België
  • Inspirerende en vakkundige begeleiding
  • Elke deelnemer een eigen rol en leuke attributen