Beleef een geweldige avond bij Grand Café restaurant 1e Klas in Amsterdam

 

Grand Café Restaurant 1e Klas is gevestigd in de oude wachtkamers, die volledig gerestaureerd zijn. Een plek vol inspiratie en authenticiteit!
Een plek waar evenementen direct een tweede dimensie krijgen.

Nederlands best bereikbare eventlocatie is uitermate geschikt voor (zakelijke) bijeenkomsten, vergaderingen, presentaties, workshops, borrels en (huwelijks)feesten maar ook voor stijlvolle, grotere diner tot zo’n 250 personen.

In 1e Klas waan je nog in de tijd van eind 19e eeuw en heeft als eye catcher prachtige ornamenten, muurschilderingen, houtenlambriseringen en een imposante Victoriaanse bar.
Tussen 1881 en 1889 ontwierp Nederlands beroemdste Rijksbouwmeester Dr. Pierre Cuypers het Centraal Station in Amsterdam en nog steeds is er veel van zijn architectuur over.

Zijn vakmanschap wordt geroemd als de man die architectuur in Nederland nieuw leven inblies. Invloedrijk en inspirator voor velen zoals H.P. Berlage en Michel de Klerk.

We zijn er trots op dat in ons restaurant nog een gedeelte van zijn architectuur te bewonderen is.

De Engelse kwaliteitskrant The Guardian plaatste 1e Klas op nummer 1 als beste stationsrestaurant van Europa!

 

Moordspel in Amsterdam

Beleef een onvergetelijke bedrijfsuitje of feestavond met collega’s, vrienden en familie. Onder het genot van een heerlijk diner of smakelijke lunch kruipt u in de huid van een kleurrijk, maar uiterst verdacht personage.

 

Te boeken als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

U kunt de nummer 1 beste stationsrestaurant van Europa boeken voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Offerte

Locatie in beeld

4 Seizoenen Wachtkamer a la carte opstelling
moordspel amsterdam 1eKlas Wachtkamer
1eKlas Wachtkamer diner opstelling 4