Een bedrijfsuitje bij stadskaffee laurens

Bij Stadskaffee Laurens kunt u een sfeervolle, laagdrempelige sfeer verwachten. Een prachtig interieur waarin karakteristieke elementen een hoofdrol spelen. Als het voormalige bureau van de Politie heeft Stadskaffee Laurens een lange geschiedenis in Alkmaar. Een bijzondere locatie voor het moordspel midden in het centrum. Een paar goede hapjes en drankjes of een diner met een verscheidenheid aan keuzes, van dirty nachos tot bavette en bourgondische planken. Bij Stadskaffee Laurens hebben ze het allemaal.

Moordspel in restaurant Alkmaar

De entourage die u uitnodigt om al uw zintuigen continu op scherp te stellen. Het oog voor detail, die de liefhebber niet kan ontgaan. En natuurlijk de spanning die, naarmate de dag vordert, wordt opgebouwd.

Te boeken als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Bent u opzoek naar een locatie met een unieke sfeer, dan bent u bij stadskaffee Laurens op het goede adres. Deze moordlocatie is onder andere te boeken voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.

Beoordelingen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Offerte

De locatie in beeld

Alkmaar-stads-kaffee-laurens-3
Alkmaar-stads-kaffee-laurens-2
Alkmaar-stads-kaffee-laurens-4