Maak van uw moorddiner een echte MoordCruise met Alkmaarcruises

Wilt u helemaal in de MoordCruise sfeer komen? Dan is Alkmaar Cruises de ideale keuze. Op Alkmaars stoere passagiersschip Amalia bent u het hele jaar welkom voor een spannende vaartocht inclusief moordspel. Niet alleen beschikbaar als moorddiner maar ook bijvoorbeeld als moordlunch of tijdens een gezellige borrel. Het schip heeft een ruim open zonnedek, een gezellige verwarmde salon en een scheepsbar.

Moordspel diner tijdens een rondvaart

Speel de originele MoordCruise al varend op het Alkmaardermeer of een leuke vaartocht naar de Zaanse Schans, de Broekerveiling of naar Amsterdam. Alkmaar Cruises zorgt ervoor dat het moordspel diner nog meer tot leven komt. Party boot Amalia helpt met de beeldvorming van het spel en is daarom ook een zeer passende locatie voor uw moorddiner.

Te boeken als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Wilt u uw moorddiner al varend beleven? Dan is Alkmaar Cruises een zekere aanrader. Deze moordlocatie is onder andere te boeken voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.

Beoordelingen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Offerte

De locatie in beeld

Alkmaar-cruise-2
Alkmaar-cruise-3
Alkmaar-cruise-4