Moordspel Amsterdam

Altijd al een moordspel willen doen? Moordcruise.nl biedt diverse locaties aan in Amsterdam om u een onvergetelijke avond te bezorgen. De MoordCruise is een compleet verzorgd avondvullend moordspel dinerarrangement vol intriges, verraad en zelfs moord.

Onder het genot van een heerlijk diner – of smakelijke lunch – kruipt u in de huid van een kleurrijk, maar uiterst verdacht personage. In een van onze moordspel Amsterdam locaties krijgt u begeleiding van onze professionele acteurs en probeert u door middel van diverse scenes en geluidsfragmenten de moordenaar te ontmaskeren.

Onze locaties voor moordspel Amsterdam bieden ruimte voor elk formaat groep en iedere gelegenheid uiteenlopend van bedrijfsevenementen tot vrijgezellenfeestjes. Het moordspel de MoordCruise, bekend van diverse radio- en tv programma’s, wordt beschouwd als meest toonaangevende moordspel van Nederland.

Moordspel Amsterdam

De stad Amsterdam

Een aantal gegevens over de stad Amsterdam

  • winkels: 8.000
  • restaurants: 1.800
  • hotels: 400
  • musea: 75
  • Aantal parken: 50
  • Aantal theaters en concertzalen: 90
  • Aantal concerten en voorstelling per jaar: 9.000

Amsterdam is zowel met de auto als met het openbaarvervoer goed te bereiken. Vanaf het Centraal station kunt u met de bus, tram of metro binnen enkele minuten op uw plaats van bestemming zijn. Ook aan de bezoekers die van verder weg komen is gedacht. Hotels zijn al te boeken vanaf €50,00 per nacht.

De stad van seks, drugs en rock-’n-roll. Ook wel bekend bij de Amsterdammers als Mokum. De stad is met zijn ruim 800.000 inwoners  één van de grootste in Nederland. Het aantal verschillende nationaliteiten behoort tot de hoogste van de wereld. Amsterdam is letterlijk een paradijs voor toeristen. Bezienswaardigheden zoals: het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis worden veel bezocht.

De Amsterdammers zijn de toeristen nu wel gewend en beantwoorden vaak met plezier hun vragen. Voor veel toeristen is het al een hele beleving om gewoon een rondje door de stad te lopen. Op elke straathoek valt er wel wat te zien of te beleven.

De binnenstad van Amsterdam wordt overspoelt door toeristen die specifiek naar de stad toe komen voor het gedoogde drugsbeleid. Zo moet je ook niet raar opkijken wanneer je toeristen onder invloed van het een of ander tegenkomt rond het middaguur. De tientallen coffeeshops in Amsterdam zorgen daar wel voor. Op elke straathoek kun je wel iets kopen dat in de meeste Europese landen verboden is.

Amsterdam is met zekerheid één van de uniekste steden in Europa.

 Andere Moordcruise locaties