Een bedrijfsuitje in het mooiste kasteel van Amsterdam, Slot Assumburg

Slot Assumburg is een historisch kasteel, gelegen achter de duinen van Heemskerk, onder de rook van Amsterdam. Met recht een unieke moordlocatie voor uw moordspel, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op minder dan 30 minuten van Amsterdam. Het slot dateert oorspronkelijk uit de 13e eeuw. Naast een prachtig landgoed met rozenprieel, binnenplaats en slotgracht, heeft Slot Assumburg een sensationele kasteeltuin. Een locatie om een moord voor te doen, een regelrechte aanrader.

Moordspel in een kasteel

Sinds 1997 worden bloedstollende moordavonden verzorgd op het eeuwenoude kasteel, waaronder het succesvolle moordarrangement de MoordCruise. Sinds 2011 is een prachtige kasteeltuin het toneel van het bekendste moordspel diner van Nederland. Boek uw moordspel inclusief diner en eventueel met drankenarrangement en/of overnachting in het mooiste kasteel van Amsterdam en omstreken.

Origineel bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Zin in het leukste bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje in Noord-Holland op een historische moordlocatie? Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.

Beoordelingen
Bedrijfsfeest MoordCruise op Slot Assumburg, Heemskerk

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Offerte

De locatie in beeld

Het kasteel Slot Assumburg, Heemskerk
Kasteeltuin van Slot Assumburg, Heemskerk
Luchtfoto Kasteel Amsterdam met Kasteeltuin