Een onvergetelijk bedrijfsuitje in restaurant Haesje Claes te Amsterdam

Stap terug in de tijd in het authentieke restaurant Haesje Claes in Amsterdam en beleef een uniek bedrijfsuitje. Alle attributen, schilderijen, goudleer, beelden, tegels, glas in lood ramen, eiken lambriseringen en andere curiosa vertellen ieder hun eigen verhaal en slepen u mee. Restaurant Haesje Claes bevindt zich in het Spuikwartier, centraal gelegen in de oude binnenstad van Amsterdam. Het restaurant beschikt over diverse zalen met ieder een unieke uitstraling en sfeer.

Moordspel in Amsterdam

Haesje Claes is uitermate geschikt voor het moordspel. Het heeft een authentiek eigen karakter dat bijdraagt aan de uniekheid van de moordlocatie. Het restaurant is warm ingericht en biedt vele mogelijkheden. Dit zorgt voor een gemoedelijke sfeer, ook voor grotere gezelschappen.

Te boeken als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Bent u opzoek naar een unieke en mysterieuze locatie voor uw moordspel, dan hoeft u niet verder te zoeken. Deze moordlocatie is onder andere te boeken voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.

Beoordelingen
moordspel Amsterdam haesje claes

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Offerte

De locatie in beeld

Amsterdam-haesje claes-4
Amsterdam-haesje claes-3
Amsterdam-haesje claes-2