Een moorddiner in het welbekende restaurant Sluizer in Amsterdam

Restaurant Sluizer behoort tot de meest bekende en oudste restaurants van het centrum van Amsterdam. Een mooie locatie voor uw moorddiner. Het specialiteitenrestaurant en visrestaurant hebben hun krachten gebundeld in een uitgebreide menukaart en voorzien bezoekers van de beste internationale vlees- en vooral visgerechten. Geniet van een culinair moorddiner terwijl uw het moordspel speelt. Bent u vegetarisch? Geen probleem! Voor alle groepen kunnen op maat gesneden menuvariaties gemaakt worden.

Moordspel in Amsterdam

In restaurant Sluizer te Amsterdam kan het moordspel gespeeld worden met een geheel verzorgd diner of lunch. Het specialiteitenrestaurant, met zijn houten lambrisering en vele oude prenten, ademt een typisch oud-Amsterdams sfeertje uit. Speel het moordspel onder het genot van een heerlijk verzorgd diner.

Te boeken als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

U kunt restaurant Sluizer boeken voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.

Beoordelingen
Moordspel-Amsterdam-Sluizer-3

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Offerte

De locatie in beeld

Amsterdam - Sluizer - 2
restaurant sluizer 4
Amsterdam-Sluizer-4