Maak van uw moorddiner een echte MoordCruise met Stromma Tours and Excursions in Amsterdam

Wilt u helemaal in de MoordCruise sfeer komen? Dan is Stromma Tours and Excursions de ideale keuze. De partyboten van Stromma Tours and Excursions zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Ook voor een moorddiner zijn deze boten uitermate geschikt. Vanzelfsprekend zijn alle partyboten van binnen en buiten keurig verzorgd. Bovendien zijn ze allen voorzien van verwarming en zijn er diverse menu’s mogelijk. Stap aan boord van de MoordCruise en beleef een spannende moordavond.

Moordspel tijdens rondvaart in de Amsterdamse grachten

Speel de MoordCruise al varend door de grachten van Amsterdam. Stromma Tours and Excursions zorgt ervoor dat het moordspel nog meer tot leven komt. De boten helpen met de beeldvorming van het spel en zijn daarom ook zeer passende locaties voor uw moorddiner.

Te boeken als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Wilt u uw moorddiner al varend beleven? Dan is Stromma Tours and Excursions een zekere aanrader. Deze moordlocatie is onder andere te boeken voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.

Beoordelingen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Offerte

De locatie in beeld

moordspel amsterdam Stromma Tours and Excursions
moorddiner amsterdam Stromma Tours and Excursions
moorddiner amsterdam Stromma Tours and Excursions 3