Moordspel Den Haag

Altijd al een moordspel willen doen? Moordcruise.nl biedt diverse locaties aan in Den Haag om u een onvergetelijke avond te bezorgen. De MoordCruise is een compleet verzorgd avondvullend moordspel dinerarrangement vol intriges, verraad en zelfs moord.

Onder het genot van een heerlijk diner – of smakelijke lunch – kruipt u in de huid van een kleurrijk, maar uiterst verdacht personage. Tijdens het moordspel in Den Haag krijgt u begeleiding van onze professionele acteurs en probeert u door middel van diverse scenes en geluidsfragmenten de moordenaar te ontmaskeren.

Onze locaties voor Den Haag bieden ruimte voor elk formaat groep en iedere gelegenheid uiteenlopend van bedrijfsevenementen tot vrijgezellenfeestjes. Het moordspel de MoordCruise, bekend van diverse radio- en tv programma’s, wordt beschouwd als meest toonaangevende moordspel van Nederland.

Moordcruise Den Haag

De stad Den Haag

 

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland, en met 519.988 inwoners de op twee na grootste gemeente van Nederland.

Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan zee en heeft een kustlijn van elf kilometer. De stad beschikt over twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Daarnaast ligt een breed zandstrand met een duinenrij, een omvangrijk natuurgebied. Scheveningen – vroeger een zelfstandig vissersdorp – heeft een regionale haven. Door de ligging aan de Noordzee is Den Haag sinds de 19e eeuw een internationaal toeristenoord.

Den Haag is voor een stad zeer rijk aan natuur. Binnen de gemeentegrens ligt een omvangrijk, ruigbegroeid duingebied, met daarlangs een breed, natuurlijk zandstrand van bijna tien kilometer lang. Verspreid door de stad liggen enkele grotere en kleinere parken, zoals het RosariumSt. HubertusparkMarlot, de PaleistuinWapendal, de Bosjes van Pex, het Westbroekpark en het Zuiderpark. Er liggen verscheidene oude landgoederen en bossen, deels op een steenworp van het stadshart: het 120 hectare grote Haagse Bos en Arendsdorp, beide daterend uit de 17e eeuw.

De verschillende pleinen, straten en markten van de Haagse Binnenstad ademen elk een eigen sfeer. De Binnenstad heeft een gevarieerd uitgaansleven met voor ieder wat wils. Gezellig clubben, het bijwonen van een theatervoorstelling, terrasje pakken op het Plein of uitgaan op de Grote Markt.

Andere Moordcruise locaties