Bedrijfsuitje in een bosrijke omgeving in Kasteel Vorden te Gelderland

Beleef een bedrijfsuitje in het sprookjesachtige Kasteel Vorden. Het kasteel ligt in de bosrijke omgeving van Zutphen en leent zich, samen met het naastgelegen voormalig koetshuis “De Brasserie”, uitermate goed voor spannende spellen. De stijlvolle zalen zijn met oog voor detail ingericht en voorzien van imposante schilderijen en prachtig antiek.

Moordspel in Gelderland

Het moordspel kan gespeeld worden in verschillende authentieke zalen. De locatie bevat o.a. een jachtkamer, dining-room en ridderzaal. Uiteraard is het ook mogelijk om het moordspel in de Brasserie te laten plaatsvinden. De omgeving, in combinatie met de sprookjesachtige uitstraling, maakt kasteel Vorden tot de perfecte moordlocatie.

Te boeken als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Wilt u een moordspel beleven in een sprookjesachtige omgeving, dan is Kasteel Vorden een weloverwogen keus. Deze moordlocatie is onder andere te boeken voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.

Beoordelingen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Offerte

De locatie in beeld

moordspel-gelderland-kasteel-landgoed-vorden-2
Gelderland-kasteel-vorden-3
bedrijfsuitje-gelderland-kasteel-landgoed-vorden-4