Brasserie Beeckestijn

Buitenplaats Beeckestijn, Velsen Zuid, is een in zijn geheel bewaard gebleven grote buitenplaats, die in de 18e eeuw is gesticht aan de duinrand in Kennemerland. Met een prachtige fontein, boomgaard en hof is Beeckestijn een authentieke locatie voor de MoordCruise.

 

Zin in een heerlijke wandeling met collega’s, familie of vrienden, dan is Buitenplaats Beeckestijn de plek om lekker uit te waaien of om even heerlijk te wanen in een oase van rust en natuur. Lekker uitgewandeld, verwelkomd Brasserie Beeckestijn u binnen of op het (zonnige) terras. De brasserie kiest voor seizoensgebonden producten uit eigen moestuin en werkt met plaatselijke leveranciers, daarom hebben ze een kleine kaart die ongeveer elke 6 weken veranderd.

Te boeken als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Bent u opzoek naar een unieke en mysterieuze locatie voor uw moordspel, dan hoeft u niet verder te zoeken. Deze moordlocatie is onder andere te boeken voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.

Beoordelingen
Offerte

All-in arrangementen moordcruise:

MoordCruise

  • Moordspel inclusief diner (p.o.a.)
  • Moordspel inclusief diner en drankarrangement (p.o.a.)
Voorbeeld driegangenmenu
(Op aanvraag en beschikbaar vanaf 60 personen)

 

Bloedrode tomatensoep afgemaakt met vers afgehakte kasteeltuin kruiden

                                                      * * *

In wijn verdronken weiderund gekneveld op een bedje van pasta slierten

                                                      * * *

Door de maffia koud gemaakte vruchtensorbet met vers gecremeerde perzik

De locatie in beeld

Velsen-beeckestijn-3
Velsen-beeckestijn-4