Hotel spaander

Art hotel Spaander hecht veel waarde aan een culinaire belevenis. Zo heeft u in het restaurant een prachtig uitzicht over het IJsselmeer, ideaal voor de echte MoordCruise ervaring. De koks maken gebruik van streekproducten, waarmee zelfs de meest verwende eter wordt verrast. Naast de geavanceerde couverts, bieden zij ook een ruime selectie klassiekers.  De dag kunt u afsluiten in de gezellige pub om daarna te overnachten in één van de 78 hotelkamers die verschillen in inrichting en luxe.

voor grote en kleine groepen

Op de begane grond zijn vier zalen met gemakkelijke toegang vanaf de hoofdingang en zij-ingangen. De zalen zijn zowel klassiek als modern ingericht met overvloedig daglicht en weergaloos uitzicht over het IJsselmeer. Daarnaast heeft Hotel Spaander een Captainsroom die uitermate geschikt is voor het moorddiner. In de kelder bevinden zich twee rustige moderne zalen die geschikt zijn voor de kleinere groepen.

Te boeken als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Bent u opzoek naar een unieke en mysterieuze locatie voor uw moordspel, dan hoeft u niet verder te zoeken. Deze moordlocatie is onder andere te boeken voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.

Beoordelingen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Offerte

De locatie in beeld

Volendam-hotel-spaander-2
213300266
Volendam-hotel-spaander-4