Beleef het moorddiner in de unieke locatie, Smakelaerij in Winkel

De Smakalaerij één van de beste publiekscateraars van Nederland, heeft naast het logistiek centrum een prachtig grand cafe in haar vestigingsplaats winkel. Een unieke locatie, gastvrije service, creatieve keukenmeesters en uitstekende bereikbaarheid.

Het moordspel in Winkel, Noord-Holland

McKili Catering weet de juiste toon te zetten in iedere ambiance. Of dit nu in een feesttent of een omgetoverde bedrijfsruimte of op één van onze locaties is. Het team van McKili Catering presteert op topniveau.
Puur en ontspannen genieten kan alleen als alle onderdelen van de gewenste activiteit goed op elkaar aansluiten. Samen met de opdrachtgever bespreken wij alle wensen en ideeën om zo tot een geslaagd evenement te komen. Niet weg te denken hierbij zijn de culinaire invulling, onze vriendelijke en attente bediening.

Te boeken als bedrijfsuitje of familiefeest

De Smakelaerij is een prachtige moordlocatie in het plaatsje Winkel. Door de ruime opzet van de zaal en de privéruimte is deze locatie ideaal voor grote groepen tot 130 personen maar ook uitermate geschikt voor kleinere groepen. Deze moordlocatie is onder andere te boeken voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest. Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.

Beoordelingen
De Smakelaerij te Winkel, Noord-Holland

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Offerte

De locatie in beeld

Winkel-smakalaerij-2
De Smakelaerij te Winkel, Noord-Holland
De Smakelaerij te Winkel, Noord-Holland