Speel het moorddiner in een hotel bij Stay Okay Utrecht

Wilt u uw moorddiner spelen in een door de natuur omgeven hotel, dan is StayOkay Utrecht een weloverwogen keuze. De locatie bevindt zich midden in de bossen, op landgoed Rhijnauwen. Het grootste gebouw dateert uit 1830 en draagt de, tot de verbeelding sprekende naam, ‘Ridderhofstad’. Het gebouw telt verscheidene restaurantzalen en slaapkamers. Een prachtig locatie en zeg nou zelf, het bos is toch een ideale plek voor een moord.

Moordspel in Utrecht

Beleef het moordspel met een geheel verzorgd diner of lunch en, om het helemaal af te maken, een hotelovernachting. Het naastgelegen koetshuis beschikt over een historisch ingerichte bar, alwaar openslaande deuren u naar het zonnige terras leiden. Geniet van een prachtig en weids uitzicht op de omgeving. Kortom een geweldige locatie voor uw moordspel.

Te boeken als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Wilt u uw moorddiner houden in een historisch ingericht hotel? Dan is Stayokay Utrecht een zekere aanrader. Deze moordlocatie is onder andere te boeken voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.

Beoordelingen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Offerte

De locatie in beeld

Utrecht-rhijnauwen-2
Utrecht-rhijnauwen-3
Utrecht-rhijnauwen-4