Hoffelijke service, een klassieke keuken en een stijlvolle ambiance typeren kasteel de Wittenburg. Het monumentale historische pand is vanaf 1963 geopend voor gasten, en sinds dien een bekende unieke evenementenlocatie. De oude, kalme sfeer van vroeger is samengebracht met de moderne tijd. De traditionele hoffelijkheid die u misschien niet meer gewend bent is hier terug te vinden in het interieur en de service.
Kasteel de Wittenburg is voor iedere gelegenheid een geschikte locatie. Met zalen van verschillende afmetingen biedt het kasteel ruimte aan voor 2 tot 500 bezoekers.
Kasteel de Wittenburg biedt elf verschillende ruimtes voor vergaderingen, presentaties en andere bijeenkomsten. Denkt u bijvoorbeeld aan de stijlvolle, glazen serre met toegang tot de kasteeltuin en vijver. De verschillende sfeervol ingerichte ruimtes met hun kenmerkende exclusieve ambiance bieden ruimte voor vergaderingen, lunches, diners en recepties.
Te boeken als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest
Bent u opzoek naar een unieke en mysterieuze locatie voor uw moordspel, dan hoeft u niet verder te zoeken. Deze moordlocatie is onder andere te boeken voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.
Beoordelingen

All-in arrangementen moordcruise:
MoordCruise
Om het menu te kiezen is het volgende mogelijk:
– Één menu voor het hele gezelschap: uiteraard houden wij rekening met dieetwensen/allergieën, of;
– U kiest één vis, één vlees en één vegetarisch gerecht uit per gang. Vervolgens kunnen uw gasten kiezen tussen deze 3 gerechten per gang.
Voorgerechten
Vis
Makreel | rode biet | savora mayonaise | haringeitjes | crumble
Tonijn | ras el hanout | flan van pompoen | yuzu crème
Geroosterde zalm | Madeira jus | paddenstoelen | citroenparels | zeekraal Gamba | gemarineerde watermeloen | rode curry mayonaise | citroenparels
Vlees
Steak tartaar | zoetzure groenten | truffelsaus | noten Terrine van eend | vijgen compote| brioche| citrus gel Runder staartstuk | bataat crème | truffeldressing | crumble van noten| chutney van pompoen
Vegetarisch
Buratta | gedroogde tomaat | gepofte tomaat | antibiose
Tomaten tartaar | avocado | cremeux van tomaat | crumble van noten
Tussengerechten Pompoensoep | chutney van pompoen | gedroogde olijven Tortellini | shiitake | kruidensaus
Stoofvlees | brioche | truffeldressing
Hoofdgerechten
Vis
Scholfilet | jus van wortel en mosterd | tortilla| pastinaak crème | asperge Zalmfilet | pistache | gratin | tomaat | asperge | wortel Kabeljauw | antiboise | rösti | ratatouille Heilbot | saus van kappertjes | mousseline | doperwten
Vlees
Entrecote | jus van rode wijn | kruiden mousseline | tomaat | wortel Eendenborst | jus van rode port | spitskool | rösti Bavette | truffeljus | bataat | pastinaak Kalfswang | eigen jus | chips van truffelaardappel | wortel crème
Vegetarisch
Vegetarische risotto | kastanjechampignons | shiitake | koriander | schuim van cèpes
Bulgur | abrikozen | noten | seizoensgroenten | geroosterde pompoen
Ricotta | spinazie | kaassaus | kruidenolie
Desserts
Panna cotta van witte chocolade | rood fruit | chocolade
Chocoladetaartje | frambozenijs | chocolade
Kaasplateau | verschillende kazen | notenbrood | noten | druiven | vijgencompote
Tiramisu | cacao | chocolade | roomijs
De locatie in beeld


