Kasteel de Wittenburg

Hoffelijke service, een klassieke keuken en een stijlvolle ambiance typeren kasteel de Wittenburg. Het monumentale historische pand is vanaf 1963 geopend voor gasten, en sinds dien een bekende unieke evenementenlocatie. De oude, kalme sfeer van vroeger is samengebracht met de moderne tijd. De traditionele hoffelijkheid die u misschien niet meer gewend bent is hier terug te vinden in het interieur en de service.

Kasteel de Wittenburg is voor iedere gelegenheid een geschikte locatie. Met zalen van verschillende afmetingen biedt het kasteel ruimte aan voor 2 tot 500 bezoekers.

Kasteel de Wittenburg biedt elf verschillende ruimtes voor vergaderingen, presentaties en andere bijeenkomsten. Denkt u bijvoorbeeld aan de stijlvolle, glazen serre met toegang tot de kasteeltuin en vijver. De verschillende sfeervol ingerichte ruimtes met hun kenmerkende exclusieve ambiance bieden ruimte voor vergaderingen, lunches, diners en recepties.

Te boeken als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Bent u opzoek naar een unieke en mysterieuze locatie voor uw moordspel, dan hoeft u niet verder te zoeken. Deze moordlocatie is onder andere te boeken voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.

Beoordelingen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Offerte

De locatie in beeld

Wassenaar-Kasteel-de-wittenburg-2
Franse-salon-3-1024x682
kasteel-de-wittenburg