Beleef een volledig verzorgd moorddiner in Landgoed Keukenhof te Zuid-Holland

Het Landgoed Keukenhof is een spannende locatie voor het moorddiner. De moordlocatie ligt in Lisse in de provincie Zuid-Holland, op de oude strandwallen en de daartussen gelegen veenweidegebieden. Oorspronkelijk is het kasteel gebouwd als groot woonhuis in 1641 door de heer Adriaen Martensz Block, die zijn kapitaal vergaard had als commandeur der Verenigde Oost-Indische Compagnie. Op het landgoed bevindt zich, naast het kasteel, het Koetshuis.

Moordspel in Zuid Holland

Het Koetshuis dient sinds 15 maart 2004 ook als een zeer sfeervolle moorddiner locatie. Het Koetshuis biedt, in combinatie met De Mon Catering, alle mogelijkheden voor een spannende moordspel.

Te boeken als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Wilt u een gevaarlijk mooi moorddiner beleven in een spannende locatie, dan is Landgoed Keukenhof een uitstekende keus. Deze moordlocatie is onder andere te boeken voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Boek hier direct een moordavond met uw vrienden, familie of met uw collega’s als origineel bedrijfsuitje. Gegarandeerd een evenement om nooit meer te vergeten.

Beoordelingen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Offerte

De locatie in beeld

zuidholland-kasteel-keukenhof-2
moorddiner-zuid-holland-kasteel-landgoed-keukenhof-3
zuidholland-kasteel-keukenhof-4