Vond het erg leuk, duidelijk. Tempo was goed, host was leuk, goed betrokken. Heel positief.

Default Avatar75
Reaal Verzekeringen

De host (kelner) duidelijk -- goede samenvattingen tussendoor. Kaartspel duidelijk. Attributen grappig, wat mij betreft mag het meer overdreven. Algemeen: Hele leuke avond geweest, geen wanklanken gehoord.

Default Avatar75
Maikel Sombroek — Politie Kennemerland

Host: knap & gevat Spelkaarten: duidelijk Fragmenten: goed Jong, snel bedrijf die alles goed in de gaten houden.

Default Avatar75
Mevr. J. Luybé — Inzet Lijstenatelier

De host was zonder meer goed, duidelijk verstaanbaar en legt het spel goed uit en was zeer vriendelijk. De spel kaarten waren goed verzorgd en de audiofragmenten ook.De algemene opmerking van een aantal deelnemers was dat het iets minder lang mocht duren. Maar over het geheel genomen was het een TOP-avond en hebben we het uiteindelijk eens een keer niet over het werk gehad. Ik zou zeker in de toekomst aan jullie denken als ik nog eens een keer iets moet organiseren.

Default Avatar75
C. Haazelager — Horizon College

Goed contact, men denkt met de klant mee. Leuk spel & host. Spel is wel ingewikkeld, je moet je gedachten erbij houden om het te kunnen oplossen, toch erg leuk, zeker ook door de gebruikte attributen.

Default Avatar75
Marrion & Marije — Deliotte & Touche

De host was goed (vooral zijn inspelen op de situatie (er kwamen weer eens collega's te laat)). Het geheel was gezellig en leuk. De totale indruk was goed en zeker nog een keer voor herhaling vatbaar.

Default Avatar75
R. Veldhuizen-Meijer — Modint B.V.