Een erg leuk geheel, met goede begeleiding.

Default Avatar75
Bureau jeugdzorg Amsterdam

Ontvangst was goed, hoewel ik me rot geschrokken ben van die enge ogen ;-). Doe Toscaanse Tomatensoep mag mij zelfs 's nachts gebracht worden. Alles zag er verzorgd uit, ook de attributen hebben voor veel lachwekkende momenten gezorgd. De audio-fragmenten waren hard... Ook de locatie was mooi! Voorrrrral doorgaan! En als laatste willen wij Kenneth in het bijzonder bedanken voor een onvergetelijke avond.

Default Avatar75
W. van Rijsselt — Regiopolitie NH

De host was indrukwekkend in zijn rol. Zowel qua uiterlijk als in de invulling van zijn rol. Het spel kaarten geeft duidelijke aanwijzing. De attributen hebben, juist door hun karigheid, de juiste toon. Hierdoor komt het accent nog meer te liggen op het spel an sich.

Default Avatar75
G. de Weert — Risicofonds v/h onderwijs

Het organiseren van de moordavond was een simpele actie voor ons door de goede feedback van jullie zijde. Van de avond zelf hebben we met zijn allen erg genoten!

Default Avatar75
Judith — HPMG

Het was een hele geslaagde avond. Iedereen heeft zich erg vermaakt. Alles was goed geregeld en 'butler' Kenneth deed het erg leuk, al met al fantastisch. Mochten we ooit nog een keer iets organiseren, danwel zakelijk, danwel privé dan zullen we zeker ook naar Feestvarken producties kijken.

Default Avatar75
E. Brandsma — Gemeente Bergen

De 'moordavond' was echt een moordavond. Ik heb genoten. Zat goed in elkaar. Begeleiding was fantastisch. Weer eens wat anders dan een gewoon dineetje met de collega's.

Default Avatar75
H. Michiels — PWN waterleidingbedrijf