De moordavond was geweldig. Goed georganiseerd, goed verzorgd en erg leuk. Het 'voortraject' was niet helemaal soepel verlopen maar de dag zelf zat super in elkaar.

Default Avatar75
H. v/d Berg — Versatel Nederland

Leuk ontvangen, goed georganiseerd, duidelijke uitleg over de avond. Verloop van de avond was gezellig en het spel zat goed in elkaar.

Default Avatar75
Sandra Pater

Goed geregeld. Iedereen was tevreden: geslaagde avond!

Default Avatar75
Mvr. Wiltinge — Content

Was een gezellige avond met heel veel lol. Was moeilijk om geconcentreerd te blijven. Door het vele lachen kwamen we lastig uit de vragen. Was leuk om samen met je collega's te doen.

Default Avatar75
C. de Wreede — Dagblad de Telegraaf

We hebben een erg leuke avond gehad. De begeleider van het geheel was gezellig en vrolijk en heeft alles duidelijk uitgelegd. De audiofragmenten hebben geholpen bij het oplossen van het mysterie.

Default Avatar75
Christine Kick — T-mobile

Onze host, Kenneth, was fantastisch! Hij was erg galant en maakte er een leuke, spannende gebeurtenis van! De tekst op de kaarten is soms wat verwarrend. Op het script staan dingen die je niet mag delen met de rest terwijl diezelfde informatie op een scéne kaart ineens openbaar moet worden! De attributen waren voldoende voor de personages. Wij hebben echt een fantastische avond gehad! Jammer dat je dit maar één keer kunt doen...!!!

Default Avatar75
Renate Vonk- Verhoosel — LUMC