Wij waren zeer tevreden over de door ons gedane moordcruise. De host was vriendelijk en goed in haar rol. De kaarten waren duidelijk, de audiofragmenten en attributen sfeerverhogend. We kijken terug op een zeer geslaagde avond.

Default Avatar75
Cindy Wesseling — Wesseling Den Haag

De avond zat goed in elkaar. De kaarten waren duidelijk en de attributen en audiofragmenten maakten het spel leuker en duidelijker. De host was aanwezig, daar waar nodig. Drong zich niet op, maar gaf waar nodig de juiste kleine zetten in de juiste richting.

Default Avatar75
Miranda Huijsmans — Interdobs

Geweldig spel, de host mengde zich niet teveel maar bracht wel af en toe verhelderende tips, adviezen en gegevens. De spelkaarten waren duidelijk, de attributen waren leuk en paste goed bij de personages. De audiofragmenten waren af en toe slecht te horen, verduidelijkte het spel en geeft een goede input aan het spel. De gehele moordavond was een hilarisch, leuk rollenspel.

Default Avatar75
Mevr. A. Klaver

Voor ons was het een zeer leuke avond met erg goede begeleiding! De attributen waren leuk en ook een goede afwisseling met de fragmenten. Wat minder was dat 2 mensen samen een rol moesten vervullen terwijl er volgens het script nog een rol over was!

Default Avatar75
Mevr. Kat — Adecco

Host was prima, prachtig aangekleed, hield alles en iedereen goed in de gaten. Spelkaarten in het begin moeilijk, dankzij de host liep het uitstekend! We hebben een zeer boeiende avond gehad. De "toneelspelers" in onze groep hadden graag langer doorgegaan!

Default Avatar75
Digna van Tatenhove — Basisschool de Dubbeldekker

De tijd werd fantastisch ingevuld door de kaartspelen en kaart legster. De acteurs waren top, zeker graaf Lodewijk sprong goed in op situaties die zich per tafel voordeden. Zijn creativiteit tussen het vinden van het spel en wat zich op dat moment voordeed vind ik noemenswaardig.

Default Avatar75
Mevr. Koopman