Goed geregeld. Iedereen was tevreden: geslaagde avond!

Default Avatar75
Mvr. Wiltinge — Content

Was een gezellige avond met heel veel lol. Was moeilijk om geconcentreerd te blijven. Door het vele lachen kwamen we lastig uit de vragen. Was leuk om samen met je collega's te doen.

Default Avatar75
C. de Wreede — Dagblad de Telegraaf

We hebben een erg leuke avond gehad. De begeleider van het geheel was gezellig en vrolijk en heeft alles duidelijk uitgelegd. De audiofragmenten hebben geholpen bij het oplossen van het mysterie.

Default Avatar75
Christine Kick — T-mobile

Onze host, Kenneth, was fantastisch! Hij was erg galant en maakte er een leuke, spannende gebeurtenis van! De tekst op de kaarten is soms wat verwarrend. Op het script staan dingen die je niet mag delen met de rest terwijl diezelfde informatie op een scéne kaart ineens openbaar moet worden! De attributen waren voldoende voor de personages. Wij hebben echt een fantastische avond gehad! Jammer dat je dit maar één keer kunt doen...!!!

Default Avatar75
Renate Vonk- Verhoosel — LUMC

Wij waren zeer tevreden over de door ons gedane moordcruise. De host was vriendelijk en goed in haar rol. De kaarten waren duidelijk, de audiofragmenten en attributen sfeerverhogend. We kijken terug op een zeer geslaagde avond.

Default Avatar75
Cindy Wesseling — Wesseling Den Haag

De avond zat goed in elkaar. De kaarten waren duidelijk en de attributen en audiofragmenten maakten het spel leuker en duidelijker. De host was aanwezig, daar waar nodig. Drong zich niet op, maar gaf waar nodig de juiste kleine zetten in de juiste richting.

Default Avatar75
Miranda Huijsmans — Interdobs