De 2 mensen die de avond hebben begeleid hebben dit uitstekend gedaan. Leuke, gezellige, spontane lui. Verder vonden wij het erg leuk dat het spel werd gespeeld via kaarten en attributen. Zo kwam je steeds een stapje verder. Daarnaast maakte de audio fragmenten het helemaal af. Het hele spel is goed ontvangen en men was er zeer enthousiast over.

Default Avatar75
Cindy Koens – Tennis Vereniging Kudelstaart

Erg leuk verzonnen. Acteur was erg vriendelijk en heeft het zeker leuk gedaan. Spel was top in orde.

Default Avatar75
Mindy van Stijn – Computer Marketing Associatie B.V.

Het spel was ontzettend leuk, wel erg ingewikkeld vond ik zelf. Maar zelfs als je wat minder serieus mee deed was het erg leuk. Nadat we eerst wat onwennig op gang kwamen, hebben we de hele avond aan een stuk door ontzettend gelachen. Alle collega’s en aanhang hebben heel erg genoten. De host was erg leuk en wist alles goed aan elkaar te praten, de kaarten waren over het algemeen duidelijk en de attributen en audio fragmenten brachten extra levendigheid. Al met al zeer geslaagd.

Default Avatar75
Jacqueline de Goede – Twisk Groothandel b.v.

“Wat een geweldig evenement”. Mijn complimenten voor de avond. De sfeer werd snel en vakkundig gecreëerd. De acteurs waren erg professioneel en enthousiast en de gasten hadden het enorm naar hun zin. Ik zal feestvarken aanbevelen bij anderen.

Default Avatar75
C. Pels – Akzo Nobel

We hebben een ontzettend leuk avond gehad! Voor herhaling vatbaar!

Default Avatar75
C. Haggenburg – T-Mobile Shop Alkmaar

Het spel was erg goed opgezet, begeleiding was zeer goed. Ik kan niet anders zeggen dan dat het geweldig was.

Default Avatar75
Mathijs de Moor – Fei Company