Wij vonden de host heel erg cool met zijn emotieloze contactlenzen, erg goed bedacht. Hij ging mee en betrok iedereen in het spel wat erg aangenaam was. Velen van ons hadden dit spel nog nooit meegemaakt en ik heb alleen maar positieve opmerkingen gehad. Ik denk dat de meesten toch met een bepaalde verwachting van geweld (meer toneel) zat, hetgeen niet het geval was.

Onze case was dermate complex dat het voor velen van ons heel erg moeilijk was om te raden wie de dader zou zijn geweest,...

Default Avatar75
Sita Ganpat – Esso Nederland

Leuke locatie, sportieve enthousiaste medewerkers. Algemene indruk was top! We hebben vele, zeer enthousiaste reacties gekregen! Goed georganiseerd en zeer enthousiaste medewerkers met een relaxte inbreng.

Default Avatar75
M. van der Veer – Rabobank Hoorn e.o.

Mijn familie en ik hebben enorm genoten van de moordavond. Onze gastheer heeft het fantastisch gedaan en heeft een goed inlevingsvermogen. De kaarten waren ook erg leuk, er zat veel humor in het spel waardoor het een luchtig geheel werd. De attributen waren ook leuk en de audiofragmenten waren ook prima dus ik heb eigenlijk niets anders dan leuke herinneringen over de moordcruise.

Default Avatar75
Mw. Kuiper

Host legde alles goed uit. Attributen waren leuk!! Algemene indruk: spel zat goed in elkaar. Goede, leuke begeleiding, heerlijk eten, kortom een zeer geslaagde avond!!!

Default Avatar75
Mw. W. Dekker

De host deed het erg goed, kaarten waren erg handig en leuk opgezet. We hebben een geslaagde avond gehad. Een aanrader voor meerderen. De audiofragmenten waren leuk en goed samengesteld.

Default Avatar75
E. Angevare/ Renema

De host was erg leuk, goed verstaanbaar en legde de groep het spel duidelijk uit! De kaarten waren duidelijk en goed te volgen. De attributen waren erg charmant en zeer lachwekkend, toppertje! De audio fragmenten waren prima, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat niet ieder detail dat daarop wordt doorgegeven is opgepikt binnen de groep.

Default Avatar75
Liesbeth van Adel – TNT Post, Dordrecht