Het spel is op een hele leuke wijze aan de man/vrouw gebracht. De hosten hebben een hele leuke ambiance gecreëerd. Er is door de deelnemers dagen/weken later nog gelachen over deze avond. Het is een grandioos succes voor de samenhorigheid geweest. Dit is door het deelnemend personeel als één van de leukste evenementen ervaren. Er is door diverse afdelingen al nagevraagd naar jullie gegevens.

Default Avatar75
M. van Koten – MVKK

In 1 woord geweldig, de aanwezigen waren en zijn nog steeds enthousiast, de complimentjes stromen binnen. Over Kenneth waren we het allemaal eens, ook al wilde je niet, je werd door hem echt bij het geheel betrokken! De uitleg en het verhaal werden door hem uitstekend uitgelegd. Ondanks het feit dat diverse rokers regelmatig van de tafels verdwenen bleef hij vrolijk en vriendelijk en werd niet ongeduldig waarvoor mijn complimenten!! De spelkaarten waren duidelijk net zoals de...

Default Avatar75
R. Bruins – Up and Running B.V.

De avond is goed verzorgd door onze host. De aankleding was super. Spelkaarten waren duidelijk evenals de audiofragmenten. Algemene indruk is goed. Zeker een aanrader voor collega’s/ vrienden.

Default Avatar75
S. Kreling – AVR Industrie NV

Alles was erg leuk. Het moorddiner is een leuke manier om iedereen met elkaar te laten communiceren. Het spel klopte helemaal en de host had alles in de hand zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn.

Default Avatar75
S. Forster – Yomo Concepts

Duidelijke uitleg van spel en rollen, leuk en afwisselend programma. We onthouden jullie zeker!

Default Avatar75
N. de Boer – Talent & Pro

De host was erg goed, de kaarten e.d. waren ook goed, de gehele begeleiding tijdens het spel was goed. Wij vonden het erg leuk en goed geregeld, alle collega’s waren zeer enthousiast.

Default Avatar75
R. Boersma