Host speelde zijn rol super!! Als hij de hele avond aan tafel had kunnen blijven, waren sommigen iets eerder in het spel gekomen. Door leeftijdsverschillen tussen onze medewerkers en het feit dat er een aantal van ons elkaar nog nooit hadden gezien, was er aan het begin wel sprake van schroom bij sommigen. Attributen kwamen niet helemaal uit de verf aan alle 3 de tafels.
Audio fragmenten waren geweldig!! Duidelijk te verstaan en super originele achtergrondmuziek! De manier waarop het diner...

Default Avatar75
Valentijn & Ingrid — Restaurant de Luwte

Het was erg leuk, de tafel waar ik het spel mee speelde was erg in zijn rol. Erg leuk om dit een keer te spelen.

Default Avatar75
Lieneke — Ésdégé-Reigersdaal

De host deed het goed, hij begeleidde ons tijdens het spel prima. De attributen waren leuk, had misschien zelfs nog iets meer gemogen. De audiofragmenten waren duidelijk en goed verstaanbaar. De algemene indruk was goed, het was goed verzorgd.

Default Avatar75
Mw. L. Tros

Heel origineel, alle gasten vonden het leuk en zeer indrukwekkend.

Default Avatar75
Mevr. Schoenaker

Bedankt voor de geslaagde avond. Het was ontzettend leuk. Na afloop was het team erg enthousiast. Goede inschatting van mijn collega’s t.a.v. de rolverdeling. Ik houd jullie organisatie zeker in gedachten en zal het bij anderen aanraden.

Default Avatar75
Carmen Zantman — Karel Eijkmanschool

Namens alle deelnemers kan ik zeggen dat we ons kostelijk hebben vermaakt! Leuke presentatie door de host. De combi eten/ spelen is soms wat lastig. Verder een erg leuk scenario om te spelen.

Default Avatar75
Mike Lucacevich — Pro Rail