We waren met 19 meiden en iedereen was even enthousiast! Alles was duidelijk: kaartjes, attributen e.d. Alleen soms wat verwarring door de verschillende verhaallijnen. Al met al een hele leuke en gezellige avond.

Default Avatar75
Mvr. Y. Knook

Het zat heel goed in elkaar, de host speelde heel goed mee en het was echt supergezellig. Het eten, de locatie, het spel. Alles maakte dat we een superverjaardag hebben gehad.

Default Avatar75
A. van Wensen

De avond was boven onze verwachting. De begeleiding en de host was prima en wij hebben ons dan ook erg geamuseerd. De rollen waren zeer verassend gekozen. De attributen en de audiofragmenten paste prima bij het geheel.

Default Avatar75
R. M. Muller – Qurea

Algemene indruk van deze avond: onderhoudend, amusant en door onze buitenlandse gasten als goed entertainment aangemerkt. Onze 1e ervaring met Feestvarken Producties heeft een goede indruk achtergelaten.

Default Avatar75
M. Molenaar – Roto Smeets BV

Goed in elkaar gezet verhaal. De host, kaarten, attributen, fragmenten passen zeer goed in het hele evenement. Het spel zou iets korter kunnen.

Default Avatar75
E. Meurkes – Fortis Bank Doetinchem

De host was erg duidelijk in zijn uitleg, deed het heel erg leuk. De attributen spraken iedereen erg aan, dit maakte het helemaal af. De spelkaarten waren voor sommigen in ons gezelschap iets te moeilijk omschreven, maar dit kan ook met hun leeftijd te maken hebben. De algemene indruk van de moordavond: het was een geweldige avond, met perfecte begeleiding en bediening. Een goede kwaliteit.

Default Avatar75
Natassja Beer – Restaurant de Dikke Bries