Alles was zeer goed geregeld. Kenneth deed het erg leuk. De attributen vond ik weinig, om echt goed in de rol te kunnen kruipen. Goeie service, leuk bedrijf. Ga zo door.

Default Avatar75
Mw. Van Diepen — Waardijk Schoenen Alkmaar

Onze groep vond het spel erg leuk. De host deed het leuk en betrok iedereen erbij. Het spel zelf vond ik ook goed in elkaar zitten; aan het einde wees iedereen iemand anders aan als de moordenaar. De audio fragmenten gaven het iets extra's. Een deel van de groep vond het wel jammer dat er tussendoor vrijwel geen tijd was om met elkaar over iets anders te praten.

Default Avatar75
Mevr. van der Burg

Hebben een erg leuke en gezellige avond gehad. Begeleiding bij het spel was goed en duidelijk evenals de spelkaarten. Het was leuk dat de attributen werden gebruikt om wat extra sfeer te geven.

Default Avatar75
Linda Hoorn – Bavo-Europoort

De acteurs waren geweldig, ondanks alle vertragingen en de lange reis die ze hadden doorstaan. Prachtig hoe ze dit oplosten en doorgingen. We hebben genoten van de avond en veel lovende reacties van de deelnemers ontvangen.

Default Avatar75
M. de Meij – PPG IC BV

De 2 mensen die de avond hebben begeleid hebben dit uitstekend gedaan. Leuke, gezellige, spontane lui. Verder vonden wij het erg leuk dat het spel werd gespeeld via kaarten en attributen. Zo kwam je steeds een stapje verder. Daarnaast maakte de audio fragmenten het helemaal af. Het hele spel is goed ontvangen en men was er zeer enthousiast over.

Default Avatar75
Cindy Koens – Tennis Vereniging Kudelstaart

Erg leuk verzonnen. Acteur was erg vriendelijk en heeft het zeker leuk gedaan. Spel was top in orde.

Default Avatar75
Mindy van Stijn – Computer Marketing Associatie B.V.