We werden goed begeleid en geholpen in het spelen. Het is toch best moeilijk voor sommigen om zich in een rol in te leven. De spelkaarten waren duidelijk. De host was top en de aankleding ook. Het is meteen een mysterie als je binnenkomt.

Default Avatar75
K.C.M. Smid/Veldman – Zaalvoetbalvereniging DSS-biersteker

We hebben onder de bezielende leiding van Kenneth een erg leuke avond gehad. Het spel zat leuk in elkaar en zorgde ervoor dat iedereen actief deel moest nemen. De attributen waren erg leuk en de audiofragmenten waren duidelijk. Een leuke manier om een avond eens op een andere manier door te brengen.

Default Avatar75
R. Barneveld/ Binkhuysen – Praktijk voor Fysiotherapie ”De Garage”

Indruk is goed geweest, we hebben een fantastische avond gehad met het verhaal van de Graaf. De puzzels waren leuk en de afsluiting verrassend.

Default Avatar75
Bianca van Gent – GDF Production Nederland B.V.

De host was super. Hield alles goed en vlot op gang. De kaarten waren duidelijk. De avond was zeer geslaagd. Het eten was ook top.

Default Avatar75
Mvr. Willemsen

Alles was goed geregeld, tot aan het einde van het spel was het spannend. Leuk ook om dit met collega’s te spelen. Een klein minpuntje was twee dubbelrollen.

Default Avatar75
Mevr. Eijlander – Kringloopwinkel Kampen

De host was prima, een prettige en gastvrije ontvangst en een perfecte begeleiding van de avond. De spelkaarten gaven een goede ingang tot het spel en de attributen werkten daar ook aan mee. Iedereen kon zich daardoor goed inleven in het spel. Het enige lastige was dat we op een gegeven moment de draad wat kwijtraakten, het spel was vrij complex. In het algemeen hebben we een hele leuke avond gehad waarbij vrijwel iedereen het ook leuk vond zich in zijn of haar rol in te leven. Daarnaast...

Default Avatar75
Mw. Dekker – DAS Rechtsbijstand