Het spel was ontzettend leuk, wel erg ingewikkeld vond ik zelf. Maar zelfs als je wat minder serieus mee deed was het erg leuk. Nadat we eerst wat onwennig op gang kwamen, hebben we de hele avond aan een stuk door ontzettend gelachen. Alle collega’s en aanhang hebben heel erg genoten. De host was erg leuk en wist alles goed aan elkaar te praten, de kaarten waren over het algemeen duidelijk en de attributen en audio fragmenten brachten extra levendigheid. Al met al zeer geslaagd.

Default Avatar75
Jacqueline de Goede – Twisk Groothandel b.v.

“Wat een geweldig evenement”. Mijn complimenten voor de avond. De sfeer werd snel en vakkundig gecreëerd. De acteurs waren erg professioneel en enthousiast en de gasten hadden het enorm naar hun zin. Ik zal feestvarken aanbevelen bij anderen.

Default Avatar75
C. Pels – Akzo Nobel

We hebben een ontzettend leuk avond gehad! Voor herhaling vatbaar!

Default Avatar75
C. Haggenburg – T-Mobile Shop Alkmaar

Het spel was erg goed opgezet, begeleiding was zeer goed. Ik kan niet anders zeggen dan dat het geweldig was.

Default Avatar75
Mathijs de Moor – Fei Company

Wij vonden de host heel erg cool met zijn emotieloze contactlenzen, erg goed bedacht. Hij ging mee en betrok iedereen in het spel wat erg aangenaam was. Velen van ons hadden dit spel nog nooit meegemaakt en ik heb alleen maar positieve opmerkingen gehad. Ik denk dat de meesten toch met een bepaalde verwachting van geweld (meer toneel) zat, hetgeen niet het geval was.

Onze case was dermate complex dat het voor velen van ons heel erg moeilijk was om te raden wie de dader zou zijn geweest,...

Default Avatar75
Sita Ganpat – Esso Nederland

Leuke locatie, sportieve enthousiaste medewerkers. Algemene indruk was top! We hebben vele, zeer enthousiaste reacties gekregen! Goed georganiseerd en zeer enthousiaste medewerkers met een relaxte inbreng.

Default Avatar75
M. van der Veer – Rabobank Hoorn e.o.