Mijn familie en ik hebben enorm genoten van de moordavond. Onze gastheer heeft het fantastisch gedaan en heeft een goed inlevingsvermogen. De kaarten waren ook erg leuk, er zat veel humor in het spel waardoor het een luchtig geheel werd. De attributen waren ook leuk en de audiofragmenten waren ook prima dus ik heb eigenlijk niets anders dan leuke herinneringen over de moordcruise.

Default Avatar75
Mw. Kuiper

Host legde alles goed uit. Attributen waren leuk!! Algemene indruk: spel zat goed in elkaar. Goede, leuke begeleiding, heerlijk eten, kortom een zeer geslaagde avond!!!

Default Avatar75
Mw. W. Dekker

De host deed het erg goed, kaarten waren erg handig en leuk opgezet. We hebben een geslaagde avond gehad. Een aanrader voor meerderen. De audiofragmenten waren leuk en goed samengesteld.

Default Avatar75
E. Angevare/ Renema

De host was erg leuk, goed verstaanbaar en legde de groep het spel duidelijk uit! De kaarten waren duidelijk en goed te volgen. De attributen waren erg charmant en zeer lachwekkend, toppertje! De audio fragmenten waren prima, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat niet ieder detail dat daarop wordt doorgegeven is opgepikt binnen de groep.

Default Avatar75
Liesbeth van Adel – TNT Post, Dordrecht

Het spel is op een hele leuke wijze aan de man/vrouw gebracht. De hosten hebben een hele leuke ambiance gecreëerd. Er is door de deelnemers dagen/weken later nog gelachen over deze avond. Het is een grandioos succes voor de samenhorigheid geweest. Dit is door het deelnemend personeel als één van de leukste evenementen ervaren. Er is door diverse afdelingen al nagevraagd naar jullie gegevens.

Default Avatar75
M. van Koten – MVKK

In 1 woord geweldig, de aanwezigen waren en zijn nog steeds enthousiast, de complimentjes stromen binnen. Over Kenneth waren we het allemaal eens, ook al wilde je niet, je werd door hem echt bij het geheel betrokken! De uitleg en het verhaal werden door hem uitstekend uitgelegd. Ondanks het feit dat diverse rokers regelmatig van de tafels verdwenen bleef hij vrolijk en vriendelijk en werd niet ongeduldig waarvoor mijn complimenten!! De spelkaarten waren duidelijk net zoals de...

Default Avatar75
R. Bruins – Up and Running B.V.