De avond was boven onze verwachting. De begeleiding en de host was prima en wij hebben ons dan ook erg geamuseerd. De rollen waren zeer verassend gekozen. De attributen en de audiofragmenten paste prima bij het geheel.

Default Avatar75
R. M. Muller – Qurea

Algemene indruk van deze avond: onderhoudend, amusant en door onze buitenlandse gasten als goed entertainment aangemerkt. Onze 1e ervaring met Feestvarken Producties heeft een goede indruk achtergelaten.

Default Avatar75
M. Molenaar – Roto Smeets BV

Goed in elkaar gezet verhaal. De host, kaarten, attributen, fragmenten passen zeer goed in het hele evenement. Het spel zou iets korter kunnen.

Default Avatar75
E. Meurkes – Fortis Bank Doetinchem

De host was erg duidelijk in zijn uitleg, deed het heel erg leuk. De attributen spraken iedereen erg aan, dit maakte het helemaal af. De spelkaarten waren voor sommigen in ons gezelschap iets te moeilijk omschreven, maar dit kan ook met hun leeftijd te maken hebben. De algemene indruk van de moordavond: het was een geweldige avond, met perfecte begeleiding en bediening. Een goede kwaliteit.

Default Avatar75
Natassja Beer – Restaurant de Dikke Bries

We werden goed begeleid en geholpen in het spelen. Het is toch best moeilijk voor sommigen om zich in een rol in te leven. De spelkaarten waren duidelijk. De host was top en de aankleding ook. Het is meteen een mysterie als je binnenkomt.

Default Avatar75
K.C.M. Smid/Veldman – Zaalvoetbalvereniging DSS-biersteker

We hebben onder de bezielende leiding van Kenneth een erg leuke avond gehad. Het spel zat leuk in elkaar en zorgde ervoor dat iedereen actief deel moest nemen. De attributen waren erg leuk en de audiofragmenten waren duidelijk. Een leuke manier om een avond eens op een andere manier door te brengen.

Default Avatar75
R. Barneveld/ Binkhuysen – Praktijk voor Fysiotherapie ”De Garage”