Indruk is goed geweest, we hebben een fantastische avond gehad met het verhaal van de Graaf. De puzzels waren leuk en de afsluiting verrassend.

Default Avatar75
Bianca van Gent – GDF Production Nederland B.V.

De host was super. Hield alles goed en vlot op gang. De kaarten waren duidelijk. De avond was zeer geslaagd. Het eten was ook top.

Default Avatar75
Mvr. Willemsen

Alles was goed geregeld, tot aan het einde van het spel was het spannend. Leuk ook om dit met collega’s te spelen. Een klein minpuntje was twee dubbelrollen.

Default Avatar75
Mevr. Eijlander – Kringloopwinkel Kampen

De host was prima, een prettige en gastvrije ontvangst en een perfecte begeleiding van de avond. De spelkaarten gaven een goede ingang tot het spel en de attributen werkten daar ook aan mee. Iedereen kon zich daardoor goed inleven in het spel. Het enige lastige was dat we op een gegeven moment de draad wat kwijtraakten, het spel was vrij complex. In het algemeen hebben we een hele leuke avond gehad waarbij vrijwel iedereen het ook leuk vond zich in zijn of haar rol in te leven. Daarnaast...

Default Avatar75
Mw. Dekker – DAS Rechtsbijstand

De host was helemaal geweldig, leuk detail waren de ogen die hij had. De kaarten en de geluidsfragmenten waren ook erg leuk. Dit alles maakte het tot een leuk geheel.

Default Avatar75
Mw. Heiligers – UWV Leiden

De host was zeer vriendelijk en gaf een goede begeleiding aan het spel. De algemene indruk was goed. We hebben een heel gezellige avond gehad!!!

Default Avatar75
Mw. Versteeg – Vion Food Scherpenzeel