Geweldige avond gehad, leuk cluedo-achtig spel met lekker 5 gangen diner. Was echt heel gezellig!

Default Avatar75
Carina Mulder

Super gave ervaring! Fantastische setting en een spannend speur verhaal! We waren met z’n twaalven en hebben een leuke avond gehad. Lekker eten en een goede hulp maakte het helemaal af!

Default Avatar75
Mark en Ricardo Pignatale-Molenaar

Super gezellig sfeer en leuk personeel. Wij zijn hier geweest met het voetbalteam en we hebben enorm genoten met zn allen 100% een aanrader voor mensen die van speuren houden!

Default Avatar75
Pim Schakel

Het was leuk om te doen! Het eten opdienen of het uitvragen wat we te drinken wilde liep soms gelijk op met een gesprek aan tafel. Het had wat mij betreft fijner geweest als er op die momenten even een pauze was geweest. Zodat je echt het gehele gesprek mee kunt doen.

Default Avatar75
Peter Bakker

Heel origineel bedacht! Iedereen had zijn verdenkingen en je kon er lekker op los speculeren. De vrouw die het spel begeleidde was erg enthousiast en gaf goede aanwijzingen waar nodig!

Default Avatar75
Lieve Liesveld

Hier mogen deelnemen aan het geweldige moorddiner met mijn team op trainingskamp. De sfeer was geweldig en werd aangepast op de doelgroep. Ik zou dit zeker aanraden voor andere groepen en families.

Default Avatar75
Stijn