Goed contact, men denkt met de klant mee. Leuk spel & host. Spel is wel ingewikkeld, je moet je gedachten erbij houden om het te kunnen oplossen, toch erg leuk, zeker ook door de gebruikte attributen.

Default Avatar75
Marrion & Marije — Deliotte & Touche

De host was goed (vooral zijn inspelen op de situatie (er kwamen weer eens collega's te laat)). Het geheel was gezellig en leuk. De totale indruk was goed en zeker nog een keer voor herhaling vatbaar.

Default Avatar75
R. Veldhuizen-Meijer — Modint B.V.

Een erg leuk geheel, met goede begeleiding.

Default Avatar75
Bureau jeugdzorg Amsterdam

Ontvangst was goed, hoewel ik me rot geschrokken ben van die enge ogen ;-). Doe Toscaanse Tomatensoep mag mij zelfs 's nachts gebracht worden. Alles zag er verzorgd uit, ook de attributen hebben voor veel lachwekkende momenten gezorgd. De audio-fragmenten waren hard... Ook de locatie was mooi! Voorrrrral doorgaan! En als laatste willen wij Kenneth in het bijzonder bedanken voor een onvergetelijke avond.

Default Avatar75
W. van Rijsselt — Regiopolitie NH

De host was indrukwekkend in zijn rol. Zowel qua uiterlijk als in de invulling van zijn rol. Het spel kaarten geeft duidelijke aanwijzing. De attributen hebben, juist door hun karigheid, de juiste toon. Hierdoor komt het accent nog meer te liggen op het spel an sich.

Default Avatar75
G. de Weert — Risicofonds v/h onderwijs

Het organiseren van de moordavond was een simpele actie voor ons door de goede feedback van jullie zijde. Van de avond zelf hebben we met zijn allen erg genoten!

Default Avatar75
Judith — HPMG